Muuttoa…. ja päivitystä

Moikka rakkaat lukijani.. Lähi aikoina on tulossa suuria muutoksia. Olen itsenäistymässässä, muuttamassa pois laitoksesta, autokoulu alkaa ja täyätn 18v.

Itsenäistyn ja muutan laitoksesta aikaisintaan 20.11 kun täytän 18. Viimeistään varmaa sinä viikonloppuna. Muutan Hämeenlinnassa tuki asuntoon. Siellä on oma huone, yhteiset yleiset ja kolme nuorta. (tyttöjä ja poikia). Olin katsomassa sitä 27.9.19 ja vaikutti ihan mun paikalta. Jään Hämeenlinnaan koska koulut on kesken.

Autokoulukin tosiaan alkaa 1.10. Käyn sen koulun ohessa. Eli koulun kautta käyn. Vähän jännittää mut eiköhän se hyvin mene.

20.11 tosiaan täytän 18v… Ihanaa 🙂 Sekin kyllä jännittää.. kun on kokonaan vastuussa omasta itsestään. Kukaan ei märää rahoistani.. tai yhtään mistään! Se pelottaa minua. Kun melkein aina ku saan rahaa niin se menee silmän räpäyksessä. Ja kohta pitäs ostaa ruokaa ja maksaa laskut.. ynm….

Ja ajattelin teille vähän päivitellä miten minulla muuten menee..

Minulla menee ihan hyvin. Huonommin ja paremmin voisi mennä. Seurustelen Sampsa nimisen miehen kanssa. Käyn edelleen puutarha-alaa… Nyt on ollu paljon kasvitenttejä.. mutta hyvin on mennyt, kun jaksais opiskella ahkerasti..

Olsen mennyt kihloihin 16.9.19 oli ihana kosinta. Rautatie asemalla…. Äiti ei tykkää kihlauksesta.. mutta toivottavasti leppyy… 🙂 Sillä äitini on minulle myös hyvin tärkeä, kuten poikaystäväni.

Olen ostanut oman tietokoneen.. Nyt voin milloin vain kirjoitella blogia… Ihanaa eikö?

Itseä jännittää keskivikikko. Kun silloin pitäisi pitää äidinkielen esitelmä…. Teen sen hevosista, kun aiheen sai päättää itse. Jännittää siksi kun mun eksä on siinä samas luokas sillo vaikka hän on jo 3 vuoden puutarha opiskelija.. ja minä 2 vuoden opiskelija. Ja hän on meijän kaa töissä… Vähä ärsyttää mutta kaikkien kaa pitää tulla toimee… Eikö niin?

Haluatteko että rupeaisin tekemään youtube videoita?

Kiitos, kun luit bostaukseni… Muistathan sosiaaliset mediani… Jos et niin Ig: johannarauha2001 Snäp: johanna.s2001

Ensi bostaukseen!!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *