Kesätyöt 2019

Moikka lukijani.Ajattelin kertoa teille minun kesätöistä. Olin kesätöissä viikot 27,29,30 ja 31. Viikon 28 olin laitoksen mökillä. Olin kesätöissä Hämeenlinnan kaupungilla puistotöissä. Kesätöissä oli kivaa. Työkaverit olivat kivoja. Kesätöissä oli yksi toikkoista työtä. Suuremmaksi osaksi vain rikkakasvien kitkemistä. Leikkasin parit kerrat lehmuksista vesiversoja. Työ aikani oli Ma-To 7:00-15:30 ja Pe 7:00-14:45. Viikot 27,29 ja 30 parin kanssa. Viikon 31 olin yksin. Olin töissä monissa paikoissa kitkemässä. Muunmuassa keskustassa, päiväkodilla ja liikennepuistossa. Kuukauteen mahtu kylmiä, kuin kuumia päiviä. Kuukauden aikana tuli koettua, niin surua,iloa ja onnea. Tuli kuunneltua juoppojen riitelyä kuin lasten naurua. Hauskin juttu oli, kun ohikulkija luuli minua ulkomaalaiseksi. Kiitos kaikille työpomolle ja työkavereille. Kiitos kun luit bostaukseni. Mistä haluatte että kirjoitan tänne? Instagram: johannarauha2001. Kirjoittanut Johanna Saarinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *