Mitä on kauneus?

Moikka blogini lukijat… Ajattelin kirjoittaa ja samaan aikaan itsekkin pohtia mitä on kauneus. Jos kiinnostaa niin jatkathan lukemista.

Minulle sana kaunis tarkoittaa että on ulkopuolisesti kaunis.. Mutta onhan sitä myös sisäinen kauneus. Eikö? Minusta on. Minusta sisäinen ja ulkopuolinen kauneus on eri asia. Minusta me kaikki olemme omalla tavallame kauniita sekä ulkopuolisesti että sisäisesti. Arvostan kumpaakin, koska me kaikki olemme samalaisia kaikilla on sisäinen ja ulkoinen kauneus. Ja kukaan meistä ei ole samanlainen ei sitten ulkoisesti tai sisäisesti. Minusta ulkopuolinen kauneus on sekä tytöllä, että pojalla. Poikakin voi olla kaunis ulkoisesti ja sisäisesti. Minun mielestäni. Sisäinen kauneus on minusta tärkeämpi osa ihmisestä kuin ulkoinen. Itse en kiinnitä niin paljoa huomiota ihmisten ulkonäköön vaan sisäiseen kauneuteen. Entä te? Itse olen onnellinen, että kukaan ei ole samanlainen ulkoisesti tai sisäisesti. No olisiko tyhmää, jos jokainen ihminen olisi juuri samanlainen kun sinä tai minä olen? Olisi tyhmää… Tästäkin voidaan olla erimieltä, mutta tämä on vain minun mielipiteeni. Jos minulle sanottaisiin, että olen kaunis niin se meinaisi minulle että olen ulkoisesti kaunis. Mutta jos minulle sanotaan, että olen sisäisesti niin se meinaisi vain sisäistä kauneutta. Tai kokonaan kaunis niin se meinaisi kumpaakin kauneutta. Entä sinulla? Minkä otat ulkoisena kohteliaisuutena ja minkä sisäisenä? Olisi kiinnostavaa tietää. Minusta jokainen on arvokas.

Noniin eli mitä on kauneus? Mitä sana kaunis sinulle merkitsee? Minkälainen sisäinen kauneus on? Mitä sinulle ulkoinen kauneus merkitsee? Entä sisäinen kauneus?

Kiitos jos luit bostaukseni. Ja Blogiani saa jakaa eteenpäin ja kommentoida tänne blogiin.

Sosiaalinen media: ig: Johannarauha2001

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *