Eka Bostaus. Tietoja kirjoittajasta ja blogista.

Moikka. Ajattelin esitellä teille,että kuka tätä blogia kirjoittelee ja vähän blogistani. Ja vanhat lukijani tietävät varmaan jos muistavat että kuka olen. Uusillekkin tiedoksi, että olen kirjoittanut tätä ennenkin, mut sitte se vaan jäi. Poistin vanhat tekstit ja aloitan uudestaan.

Olen siis Johanna ja olen 17v eli -01. Asun hämeenlinnassa  ja perheeni on lahdessa. Perheeseeni kuuluu… äiti, velipuoli ja isäpuoli. Käyn puutarha-alaa ja olen ykkösellä (vasta aloittanut).Opiskelu on kivaa! Harrastan ratsastusta ja käyn kerran viikkoo ratsastamassa. Olen ratsastannu reilun vuoden. 

Rakastan laulamista, tanssimista, musiikkia, koulua, kirjoittamista, piirtämistä, eläimiä ja vaikka mitä! Lempivärini ovat musta ja pinkki.  Nää on ykkös värit jota rakastan kaikista eniten. Lempi ruokani ja juomani ovat makaroonilaatikko ja jää tee (uusi suosikki)                Horoskoopiltani olen Skorppioni. Fanitan erityisesti Cheekkiä, Robinia, Antti Tuiskua,  Apulantaa ja Yö-yhtyettä. Lempi musiikkiani ovat rap, pop ja iskelmä.

              Blogi tietoja:                                                                                                                                 Miksi perustin blogin? Koska tykkään kirjottaa, niin siksi mietin aloittavani blogin kirjoittamisen.                                                                                                                                           Blogin historiaa lyhkäisyydessään: Eli oon siis aloittannut tämän blogin jo kauvan sitten. Silloin kauvan sitten en keksinyt aiheita ja ei ollut aikaa kirjoitella. Mutta nyt meinaan panostaa ihan tosissaan!                                                                                                                        Blogin nimen tausta: Tuo Johannarauha2001 tulee mun nimestä, rakkaasta kuoleesta hamsterista ja syntymä vuodestani. Se on minun helppo muistaa ja sillä on tarkoitus.

Youtube kanava blogille?  En tiedä teenkö koska olen ujo. Mutta pitää miettiä. 🙂                     Blogille sosiaaliset mediat? Ehkä. Pitää miettiä mutta ehkä jos blogiani luetaan… jne….

Tässä tää bostaus nyt oli. Täytyy lopettaa ettei tule liian pitkää heti näin alkuun.                    Kiitos jos luitte, Kommenttia saa laittaa mutta mielellään asiallista. Asiattomat viestit poistetaan. 

  Jos haluat seurata minua sosiaalisessa mediassa niin Instagram: Johannarauha2001 JA Snapchat on Joknyva. Jos haluat että hyväksyn pyyntösi kerro että löysit minut blogista. (en hyväksy tuntemattomia)

Kirjoittanut Johanna.                                                                                                   

One thought on “Eka Bostaus. Tietoja kirjoittajasta ja blogista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *