elämän kertomus

Synnyin 20.11.2001 Lahden synnytys osastolla. Olin 50,5 cm pitkä ja painoin 3400
g. Kun synnyin minulla oli jo hiuksia päässä. Lapsuuttani kuvattiin paljon. Kiva katsoa niitä näin jälkikäteen ja miettiä tommonen minäkin oon ollu. Minut kastettiin Sysmän kirkkossa samana päivänä kun vanhempani menivät naimisiin. Pienmpänä harastin jumppa liikuntaa.
Meillä oli seeprapeippoja Tintti ja Tonttu.
Kasvoin 6lk.asti Sysmässä. Ala-asteella minulla oli Rauha hamsteri(kulta hamsteri Rauha nimi tulee kun hän oli tosi rauhallinen). 7-9lk kävin Lahdessa. Asuin silloin äitini kanssa. 8lk äiti ja isäpuoli muutti yhteen.
Ylä-asteella minulla oli myös hamsteri Vauhtiveikka. (kääpiöhamsteri Nimi tulee koska hän oli villi, puri paljon. Hänellä oli yksi korva. Saatiin se eläinkaupasta ilmaiseksi koska se palautettiin eläin kauppaan yksikorvaisena. Se olisi joutunut muuten käärmeen ruaksi. Pelastettiin se. Sen takia se puri tosi paljon,, kun varmaa ollu tappelua tai muuta vanhassa kodissa missä oli menettänyt korvansa.)
9lk jouduin laitokseen.
Kun pääsin peruskoulusta, siirryin Hämeenlinnaan laitokseen. (asun vieläkin). Olin vuosi sitten Valma luokalla. Tapasin siellä pojan, mutta ei olla enää yhessä. Parempi niin.

Nykyään olen vielä Hämeenlinnassa ja olen puutarha.alalla ja ratsastan kerran viikkoo. Olen ratsastanut noin vuoden verran. Ja aijon jatkaa. Olen innostunut kuntosalilla käymisestä. (Uus juttu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *